GROEPSLESSEN

BOOTCAMP

Kom samen met ons een uurtje zweten, lachen, plezier maken én ondertussen aan je kracht en je conditie werken. Toegegeven, af en toe wordt het wel eens afzien, maar voor je het weet ga je dit leuk vinden, beloofd! Iedereen is welkom, ongeacht je huidige fitnessniveau.

>> Iedere dinsdag om 19:00 uur

>> Iedere donderdag om 20:05 uur

YOGA

Voornamelijk gebaseerd op vinyasa yoga, een actieve yoga flow van opeenvolgende yogahoudingen. Naar het einde van de les toe, wordt het iets langzamer en rustiger. Meer zittende en liggende houdingen die we enkele minuten aanhouden voor een diepere en meer ontspannende stretch. Zo kan je na 60 minuten volledig ontspannen naar huis .

>> Iedere woensdag om 19:00 uur

CORE +HIIT

Tijdens het gedeelte ‘CORE’ wordt gefocust op het verstevigen van alle spieren die invloed hebben op een juiste houding. Dit is de basis voor een goede training. Buik-, rug- en bilspieren worden op een correcte manier aangesproken om meer lichaamsbewustzijn te creëren. Ook ademhaling komt hieraan te pas. 

Tijdens het gedeelte ‘HIIT’ gaan we via verschillende werkvormen aan je conditie werken.

Deze les is ideaal als je op een veilige manier je basiskracht en -conditie weer wilt opbouwen.

>> Iedere woensdag om 20:05 uur

BOXING CLASS

Tijdens onze boksles train je samen met een ervaren coach die jou verschillende technieken aanleert. De focus ligt op techniek en er is geen risico op een blauw oog. Daarnaast is dit een stevige workout die je conditie in no-time weer op peil heeft.

>> Iedere dinsdag om 20:05 uur

 

 

Yes, let’s do this!

Koop je sessies of beurtenkaarten aan via ‘shop’. Ben je nog niet helemaal zeker? Doe dan onze try-out week. Kom voor 25 euro alle lessen een week lang uittesten.

Come join the fun at the Fonda group classes. Smiles in the mix with some sweat and tears. It’s the best cocktail to get used to healthy habits. We have a few different classes, come check them out and book a try-out week for €25 in our webshop.

LESSENROOSTER