shop

Bekijk hier onze verschillende lidmaatschappen en koop aan wat bij jou past. Kies bij betaalwijzen voor de optie ‘Bank Transfer’ als je met Bancontact wenst te betalen. Kijk onderaan voor meer info met betrekking tot de abonnementen en beurtenkaarten.

Ben je iemand die maar af en toe komt sporten?

Kijk dan bij ‘GROUPCLASSES’ Hier heb je de optie op een 10-beurtenkaart, een 20-beurtenkaart of een aparte sessie te kopen. Hiermee kan je deelnemen aan: bootcamp, core+hiit, boxing (vanaf oktober) en yoga.

Ben je van plan om twee sessies per week te komen?

Kies dan voor optie ‘silver 3’ of ‘silver 12’

Je kan dan 3 maanden of 12 maanden meedoen aan 2 lessen per week. Hiermee kan je deelnemen aan: bootcamp, core+hiit, boxing (vanaf oktober) en yoga.Je kan vanaf twee weken voordien je sessie vastleggen in het boekingssysteem.

Ben je echt verslaafd aan sporten?

Neem dan optie Gold 3 of Gold 12  en kom gedurende 3 of 12 maanden onbeperkt sporten. Hiermee kan je deelnemen aan: bootcamp, core+hiit, boxing (vanaf oktober) en yoga. Je kan vanaf twee weken voordien je sessie vastleggen in het boekingssysteem.

Ben je op zoek naar zwangerschapslessen of mama-babylessen?

Klik dan op ‘supermom/pregnancy’. Hier kan je een tien-beurtenkaart kopen of een aparte sessie betalen. Je kan hiermee enkel deelnemen aan pregnancy of supermom lessen.

Wil je graag personal training doen of small group training? 

Contacteer ons dan even via het contactformulier om een afspraak te maken.