SHOP

Bekijk hier onze verschillende lidmaatschappen en koop aan wat bij jou past. Kies bij betaalwijzen voor de optie ‘Bank Transfer’ als je met Bancontact wenst te betalen. Kijk onderaan voor meer info met betrekking tot de abonnementen en beurtenkaarten.

BEGINNER

Kijk dan bij ‘GROEPSLESSEN’ Hier heb je de optie op een 10-beurtenkaart, een 20-beurtenkaart of een aparte sessie te kopen. Hiermee kan je deelnemen aan: bootcamp, core+hiit, boxing class en yoga.

INTERMEDIATE

Kies dan voor optie ‘silver 3’ of ‘silver 12’

Je kan dan 3 maanden of 12 maanden meedoen aan 2 lessen per week. Hiermee kan je deelnemen aan: bootcamp, core+hiit, boxing (vanaf oktober) en yoga.Je kan vanaf twee weken voordien je sessie vastleggen in het boekingssysteem.

ADDICT

Neem dan optie Gold 3 of Gold 12  en kom gedurende 3 of 12 maanden onbeperkt sporten. Hiermee kan je deelnemen aan: bootcamp, core+hiit, boxing (vanaf oktober) en yoga. Je kan vanaf twee weken voordien je sessie vastleggen in het boekingssysteem.

ZWANGERSCHAP – SUPERMOM

Klik dan op ‘supermom/pregnancy’. Hier kan je een tien-beurtenkaart kopen of een aparte sessie betalen. Je kan hiermee enkel deelnemen aan pregnancy of supermom lessen.

PERSONAL TRAINING – SMALL GROUP TRAINING

Contacteer ons dan even via het contactformulier om een afspraak te maken.