Over ons

Responsible for making the magic happen

Of je nu een Bonnie of een Clyde, een Caesar of een Cleopatra, een Mary-Kate of een Ashley, een Tarzan of een Jane bent. Dat maakt bij Fonda allemaal niet uit. Fonda is er voor iedereen. Ook als je vroeger nooit gesport hebt moet je niet bang zijn om die eerste stap te zetten. Want die zetten we samen. Stuur ons een mailtje, dan bespreken we jouw doelen en kijken we samen wat jij leuk vindt. Het werk komt van jou, maar je hebt gewoon wat support nodig. Wees gerust, zo gaat dat bij iedereen.

Fonda begint bij de basis en richt zich op functioneel trainen. Dat wil zeggen in functie van jouw doelen en jouw dagelijks leven. We beginnen bij het aanleren van de juiste bewegingen en bewegingspatronen, we bekijken jouw lichaamshouding en bouwen pas daarna verder op. Fonda wilt iedereen doen houden van sport en doen zorg dragen voor zijn lichaam. Je hebt er maar één en dat verdient het beste. Zie sporten niet als een verplichting, maar als fun en je bereikt je doelen in no time.

Fonda is niet alleen een sportclub, maar ook een hub waar mensen zich goed voelen. We proberen dit te bereiken door een leuk interieur met kleuren, planten, en een hedendaagse 80’s vibe. Ben jij helemaal fan van de 80’s en wil je graag in zo’n outfit komen trainen? Dan kunnen we dat alleen maar toejuichen. Schrijf je samen met je vrienden in voor een wekelijkse bootcamp. Het voelt als samen op café gaan. Een leuke sfeer, een leuke plek, ontlading van het werk en met een voldaan gevoel weer vertrekken (misschien alsnog op café).

Happy faces

IMG_2679
Over Fonda
IMG_1548
IMG_0329 2
IMG_5384
bec2e5d4-064e-44ae-ba4a-4f05c6dade40 2

what they say

coach-celine-janssens

Céline is de drijvende kracht achter Fonda.

Bij Céline kan je terecht voor sporten tijdens de zwangerschap, herstel na de zwangerschap, opbouw naar sporten na de zwangerschap, sporten met diastase, prolaps en andere bekkenbodemklachten.

Céline certificeerde zich als Functional Trainer. Maar door zelf zwanger te worden merkte ze dat ze weinig wist, maar ook weinig kon vinden over sporten tijdens de zwangerschap. Dus specialiseerde ze zich als pre- en postnataal fitnesscoach en 'Pregnancy and Postpartum Corrective Exercise specialist'. Zo volgde ze verschillende opleidingen in binnen- en buitenland en blijft ze zich constant bijscholen om haar klanten op de beste manier te kunnen begeleiden volgens wetenschappelijk bewezen methodieken.

Céline Janssens

Owner - Personal Trainer - Pre- and postnataal fitness specialist
Janne Vleminckx

Janne is reeds vele jaren gepassioneerd door sport. Ze geeft met veel enthousiasme haar passie door aan jou tijdens de bootcamplessen en als personal trainer. Janne is de vrolijkheid zelve en geeft je meteen een thuisgevoel wanneer je in onze studio komt sporten. Iedereen heeft een Janne nodig in zijn leven.

Janne Vleminckx

Personal trainer